Spring med på Præcision opstartsweekend d. 28.-31. marts

I princippet begynder alle springere at træne præcision allerede fra første spring, og så bliver man bedre og bedre til at styre sin skærm og lande fuldstændig præcist. Præcision springes fra 900-1100 meter og er du begynder, har du mulighed for at låne en en præcisionsskærm, så du kan opleve, hvordan denne type skærm skal flyves for at lande helt på pletten.

Uddannelse til national dommer i præcision.

Vil du være national dommer i præcision?

Du starter som dommerelev, hvor du bliver indført i alle de forskellige funktioner der er. Du får udleveret en logbog, som skal udfyldes hver gang du er afsted, og som skal underskrives af overdommeren til stævnet.

Faldskærm er igen en del af DM-Ugen!

Vi glæder os til igen at være en del af DM-Ugen. Sidste år landede vores præcisionsspringere i DM-finalen på Honnørkajen i Aalborg foran begejstrede tilskuere. Det glæder vi os til at gentage den 20.-23. juni 2024!

Top resultat for præcisionsspringerne ved Worldcup runden i Locarno

I weekenden deltog de danske præcisionsspringere Rene Sølbeck, Torben Glud og Michael Burmester i den sidste runde af World Cup Series 2023 i Præcisionsspringning, der blev afholdt i Locarno, Schweiz. Vejret var ikke det bedste, men til gengæld var resultaterne for vores springere i topklasse! Det kombinerede hold blev samlet nr. 11 ud af de 41 hold, som deltog.

Pages