Klubberne er bredt repræsenteret i hele landet. Faldskærmssporten udøves først og fremmest på springpladserne, hvor klubberne har deres virke og faste gang. Der er 22 klubber og 3400 medlemmer tilknyttet i DFU. Alle klubber og medlemmer under DFU nyder sammen spring og socialt samvær. DIT medlemskab af DIN klub giver DIG mulighed for at udøve sporten i hele landet.På alle springpladser i Danmark er der tilknyttet instruktører, og der kan DU springe faldskærm. Generelt er der aktivitet et sted i nærheden af din bopæl igennem hele sæsonen, så spring løs! Hold øje med DFU.dk og de lokale klubbers hjemmeside, forums og facebook. Se oversigt over de danske faldskærmsklubber.

 

De fleste klubber med tilknyttet springplads har eget fly til rådighed, hvilket gør mulighederne for spring væsentlig bedre. Vind, vejr og miljøgodkendelser (hvornår der må udøves faldskærmsflyvning og spring) er de største faktorer, som afgører springfrekvensen på pladsen og i klubben. Men der er altid mulighed for at tage hen til en af de andre klubber og springe også. Der er en meget åben og social tone blandt medlemmerne, og der holdes fokus på at få så mange spring som muligt med sikkerheden i højsæde.

 

Faldskærmsklubber er frivilligt drevet, og derfor er der behov for alle hjælper til der, hvor man kan. Du kan som ny i sporten også sagtens støtte op om det frivillige engagement, som især instruktører og bestyrelser ligger i klubben. Hjælp dig selv og dine klubmedlemmer (springkammerater) ved at bidrage til fællesskabet med en frivillig indsats.


 

Aktiviteter / kalender

Se galleriet

Download "Springeren"