Alle nyheder

De Skjulte Helte – fortællinger om vores frivillige og medlemmer som er med til at gøre en forskel for sporten

D. 21. juni var vi på besøg i Blokhus til den internationale præcisionskonkurrence. Der var rekord-mange deltagere og elitespringere fra både Danmark og udlandet, der havde valgt at bruge en forlænget weekend ved Blokhus strand. Der var lavet et fedt set-up, hvor der var sørget for det bedste udstyr, to fly, busser der kørte springerne hen til startbanen, pengepræmier for 35.000-kr osv.

De Skjulte Helte - fortællinger om vores frivillige og medlemmer som er med til at gøre en forskel for sporten

Denne gang har vi i særdeleshed fundet en af vores en skjulte helte - Vi har taget en snak med Marianne Holst, som holder til i Vamdrup faldskærmsklub (FS2000). Marianne er en af Vamdrups mest vigtige og dedikeret frivillige, og bruger mere tid på faldskærm end de fleste springere – det er der i sig selv ikke noget besynderligt ved.

De Skjulte Helte - fortællinger om vores frivillige og medlemmer som er med til at gøre en forskel for sporten

En af faldskærmsportens udfordringer i Danmark er, at vi har utrolig få kvinder i vores sport. Det er en opgave, som bestyrelsen prioriterer og som er skrevet ind i vores strategiaftale med DIF. Det er altså en udfordring, som bestyrelsen har et stort ønske om at ændre på. Som altid er vi dog afhængige af de dedikerede frivillige kræfter, som er ude i klubberne. 

Pages