Vil du være AFF Instruktør i 2022?

Så er det nu at du skal tilmelde dig AFF instruktør kursus og eksamen, så er her er muligheden for at blive uddannet til AFF-instruktør i 2022, og dermed være med til at uddanne en masse nye legekammerater i klubberne. 

HVOR:
Skydive Spain nær Sevilla i Spanien – www.skydivespain.com

Ændringer til elevuddannelsen

Instruktørudvalget (IU) har netop afholdt instruktørårsmøde, som afholdes hvert andet år, og her blev der blandt andet præsenteret nogle justeringer til elevuddannelsen ved forskellige fejlfunktioner på faldskærme.
Derudover så har Aversi igennem en periode arbejdet med en justering ved nedtalingen af elever i forbindelse med deres landing.

Invitation til DFU's piloter

I forbindelse med instruktørårsmøden den 27.-28. november 2021 i Nymindegab, så vil IU gerne indbyde alle DFUs piloter til at deltage om lørdagen den 27. november til både et pilot specifikt indlæg, samt indlæg om Human Factors.

Desuden forventer vi at dette ville kunne bidrage til nogle gode, sunde debatter på tværs af instruktører og piloter.

John Holsteins fortælling

I Skandinavien var både Finland, Norge og Sverige lidt foran os, men i 1963 var der nogle fremsynede initiativtagere der stiftedes Dansk Faldskærms KLUB. Det var Kurt Holt, Oberst Otto Petersen og Kaptajn C.C. Jensen. Det var begyndelsen på civil faldskærmssport i Danmark. De 3 stod naturligvis lidt famlende overfor hvordan det skulle gribes an.

Pages