Det går den rigtig vej..

Danmarks statsminister afsluttede i går sit pressemøde, og budskabet var, at det går den rigtige vej i Danmark. Smitten spredes langsommere, og presset på sundhedsvæsnet er pt ikke så stort som frygtet.
Med andre ord: Strategien med at holde afstand virker!

Repræsentantskabsmøde og DM i vindtunnel udskydes

I DFU vælger vi at følge regeringens og DIF’s anbefalinger i forbindelse med den seneste udvikling af Coronavirussen. Derfor har bestyrelsen besluttet at:

 

  • Udskyde det kommende repræsentantskabsmøde. Vi forventer at afholde mødet lørdag d. 25. april.Der vil blive sendt en separat mail til de deltagene repræsentanter.

 

Sæsonstart og kalender

Sæsonen starter igen lige straks, og vi håber at du glæder dig ligeså meget, som vi gør.

Vores aktivitetskalender er begyndt at blive fyldt godt op med aktiviteter til den kommende sæson. Kalenderen bliver udleveret til repræsentantskabsmødet d. 14. marts, og du vil umiddelbart kunne finde kalenderen i din klub.

Orientering fra DFU vedr. Coronavirus

Til alle springere

Foråret og vores sæson står lige foran døren og stævnerne går så småt i gang. Vores gode vaner, hvor vi hilser med håndtryk og kram skal vi måske sætte lidt på pause, indtil vi får lidt mere normale tilstande, hvor Corona blot er en god øl vi kan nyde i fællesskabet.

Nyt optrækssystem giver nye og unikke træningsmuligheder for præcisionsspringerne i Dansk Faldskærms Union

Nyt optrækssystem giver springere i DFU mulighed for bedre træning for talent- og elitespringere i Præcision, og kan på sigt øge sikkerheden for nye springere.  Optrækssystemet gør det muligt at træne landinger uden at bruge et fly, ligesom man ikke skal pakke skærmen imellem landingerne. Det gør træningen mere effektiv og billigere.

Pages