Danske og nordiske mesterskaber i Wingsuit 2024 i Skövde

I år bliver DM i Wingsuit afholdt som en del af de fælles Nordiske Mesterskaber i Wingsuit 2024 i Fallskärmsklubben Cirrus Göteborg på Skövde Flygplats den 12.-16. august.

Sportsmanager Nikolaj Larsen fortæller:

- Igennem flere år har vi ønsket at opbygge en stærkere talent og elitekultur i Danmark, hvor flere springere deltager i DFU’s nationale konkurrencer. Ovenpå dette har vi et ønske om, at danske konkurrencedeltagere får en smag af international konkurrencedeltagelse, så vi kan opbygge en sund og ambitiøs konkurrencekultur.

Dette har vi tillige strategisk prioriteret igennem et ønske om at binde de nordiske lande tættere sammen, for sammen at kunne tilbyde vore nationale springere en fornemmelse for international konkurrencedeltagelse. Den konkurrenceerfaring skal være med til at understøtte progressionen blandt de danske eliteatleter, og forberede springerne til at deltage ved de helt store internationale konkurrencer, som EM, VM og WC.

De årlige nordiske mesterskaber arbejder DFU sammen med de øvrige nordiske lande om planlægningen af, og herhjemme afholder Nordjysk Faldskærmsklub DM/NM i Canopy Piloting d. 17.-21. juli, runder Nikolaj af.

Invitation til DM i Wingsuit er på trapperne. Følg med i facebookbegivenheden DM i Wingsuit 2024

Følg Nordisk Mesterskab i Wingsuit 


Læs mere her om, hvordan du lærer at flyve Wingsuit.