Disciplinen Canopy Formation (CF) udvikler sig i Danmark

Folkene der ligenu står for Canopy Formation (CF) "genopståen" i DK tager d. 30. april til 7. maj til det første europæiske ’Spring Fling’ i Portugal, og senere i år tager gruppen til Skydive Skäne, d. 17. – 21. maj .

Så vil du med?
Vi vil gerne have selskab på begge ture, også selvom du ikke planlægger at springe CF.
Derfor må du meget gerne fat i os inde i CF-gruppen {Canopy Formation (CF/CRW) i Danmark} på Facebook eller tag fat i Martin eller Lennart fra OFC, Cornelius fra NJFK eller Christian fra FDK.

I Sverige er vi allerede en blandet flok af CF’ere, funjumpers og en enkelt elev (fri af hopmester), der tager afsted sammen, og mottoet må være: ’Jo flere danskere jo bedre og mere hyggeligt’ – særligt med dagene i Skydive Skäne, som kun ligger 1,5 times kørsel fra København – og så har de 1 stk. Caravan derovre til ca. 17 springere.
Skulle du være interesseret i at snuse til CF (prøve et eller flere udtjeksspring), så er det oplagt at tage med til Sverige, men du kan også bare tage med for hyggens skyld og øve med lige det, som du og/eller dine klubkammerater har lyst til.  
Tager du med til Portugal, så er der hele 2 stk. Caravans, som du kan hoppe fra, og der er gode priser og godt selskab.   

I Danmark er CF’erne ved at varme op til en sæson, hvor der både skal fødes nye CF-springere og nye CF-udtjekkere, og hvor de allerede aktive springere skal blive endnu dygtigere.Vores mål for denne sæson er:

  1. Mindst 10 aktive CF’ere, der springer i DK og/eller udenlands. Aktuelt er der 3 nye CF’ere under udtjek – men nye springere har også meldt deres interesse.
  2. Mindst 3 udtjekkere, der formidler CF sikkert og dygtigt. Aktuelt er Cornlius Corneliusson fra NJFK udtjekker.
  3. Under DFUS jubilæumsuge at foretage CF-demonstrationsspring, herunder forsøg på uofficiel rekord med diamantformet formation og stacks med Dannebrog. Her får vi både besøg af finske Pasi (+5000 CF-spring) og Carsten Cooper-Jensen (+300 CF-spring). Carsten er ved at uddanne sig til ’pilot’, dvs. den øverste mand i en større formation, en udfordrende og spændende position, der kræver dedikeret træning.
  4. Få flere brugte og nye Lightning-skærme til DK. Aktuelt har vi 5 skærme, men heldigvis kan vi stadig låne af svenskerne.

Blue skies ’n more stacks
CF i DK

Link til camp i Portugal: https://canopy-formation.eu/spring-camp-2023-evora/

Link til camp i Sverige: https://facebook.com/events/s/swedish-big-way-cf-camp/654564329789872/