En god dag: Beate Tommerup fik C-certifikatet i hus i NJFK

En dejlig søndag i maj fik Beate Tommerup sit c-certifikat i hus tidligt i maj i Nordjysk Faldskærmsklub. Læs, hvordan det blev en rigtig god dag:

"Jeg vågnede tidligt… tidligere end jeg normalt gør i hvert fald, for jeg skulle på første lift! Ét ud af de seks spring, jeg manglede for at få c-certifikatet i hus. Heldig som jeg er, passede det lige med de præcision-springere, der var mødt op. Vi fik fyldt flyveren og afsted. 
 

En hurtig hop’n’pop, og da jeg kommer ned, får jeg at vide, at jeg bare skal smide skærmen, for så ville de dejligste gutter fra NJFK pakke, så jeg kunne komme hurtigt på lift igen! Nu gik der sport i den, og folk begyndte at blive bevidste om, at der ikke var lang vej igen, før jeg kunne kalde mig certificeret faldskærmsudspringer! Dermed var folk også hele tiden opmærksom på, hvornår og hvor der var plads til, at jeg kunne komme på lift.

Fire spring inden frokostpause, og det begyndte at blive meget overskueligt med blot to spring igen. Men vind og vejr styrer vi som bekendt ikke, og netop vinden var drilsk. Alligevel lykkedes det senere hen ad eftermiddagen, at jeg fik dagens femte spring. 

Og så var planen jo lige ved at lykkedes! Folk i klubben havde talt med, og var godt klar over, at det nu kun var ét sidste elevspring, der skulle til! Mit sidste elevspring blev et hyggeligt et af slagsen - med fart på. Jeg har jo lært at sveje!  Der blev lagt en plan, og vi fyldte flyveren for det éne spring. Fra 3 km blev jeg filmet fra flere vinkler og jeg er ret sikker på, at jeg lignede én stor smiley hele vejen ned. På jorden blev jeg mødt af high fives og lykkeønskninger… Indtil der havde været nok af det, og jeg skulle pakkes godt ind i skærmen.

 Ak, søde Rene forbarmede sig over mig, og hjalp med at filtre det hele ud. Vi nød solen, spiste is og havde en dejlig eftermiddag! Dog havde de ikke glemt mig, da dagen var ved at være omme. En lille “hyggelig” gåtur til ponden, hvor alle mand fulgte trop, og 3-2-1-NU! 7. maj er en stor dag, men ikke en varm dag. 

 


Det var alt i alt en dejlig dag, med god energi, mange lifts og glade mennesker! Dagen blev afsluttet på bedste vis med fællesaftensmad og en kold øl!
TAK for hjælpen til alle, der har hjulpet mig til vejs ende som elev."

Venlig hilsen,
Beate Tommerup

 

- Vi ønsker Beate et stort tillykke med C-certifikatet her fra DFU!

 

Se jorden fra luften

Vil du også prøve at springe i faldskærm, kan du booke dit faldskærmsudspring i 13 forskellige byer på Skydive.dk