Forårstræning i Bled 2023 for Præcision

Den danske præcisionselite og langt størsteparten af deltagerne på udviklingsprojekter har netop sat sig i bilerne og sat kursen mod Bled, Slovenien for at gennemføre årets forårstræning, hvor der de næste 10 dage bliver lagt lag på præcisionslandingerne.

Denne træningscamp bliver første lange træningssamling sammen med præcisions nye landstræner Domen Vodisek, som selv kommer fra samme område, og som DFU opstartede et samarnejde med sidste år. Og det nye samarbejde har viste sig relativt hurtigt, at give pote i form af nogle rigtig stærke resultater, men også nogle helt nye tekniker ved landingerne, som dog lige skulle "bundfælde" sig blandt de danske elitespringere.

Den danske elitespringer Rene S. Hansen fortæller: "Det er lykkedes os, at samle en større delegation, som drager til Bled i Slovenien, hvor vi de næste 10 dage skal arbejde intensivt sammen med landstræneren. Og det glæder mig sindssygt meget, at det er en blanding af både meget erfarende springere og nogle af de helt unge talenter, som har vist virkelig store fremskridt i deres præcisionslanding". 

Samlet ender det med at 15 danske præcisionsspringere deltager:

Mike Petersen, Pernille Lykke, Erik Sørensen, Torben Glud, Michael Burmester, Vanilla Mølbach, Mia Jul, Kenneth Willander, Kasper Højbak, Andreas Viig og Rene S. Hansen er alle sammen taget til Slovenien, og efterfølgende så kommer Bjarne Lyngsø, William Lundh, Jonas Hansen og Morten Krog, som deltager de sidste 5 dage.