Præcisions DM 2024

Sportsudvalget og DFU inviterer DFU medlemmer til de danske mesterskaber i præcisionsspring 21.-23. juni 2024, hvor konkurrencen afholdes på Arnborg Flyveplads ved Herning. Som I måske har bemærket, så har Dansk Faldskærms Union fået denne enestående mulighed for at være en del af DIF's DM uge, som afholdes i Herning i samme uge, hvorfor også de DM i præcision afholdes i den uge.

Konkurrencen starter fredag d. 21/6 kl. 09:00 med indskrivning og briefing kl. 08:00-08:45, og slutter senest søndag d. 23/6 kl. 18:00. Der vil være mulighed for træningsspring torsdag eftermiddag/aften.
Hvis vejret ellers tillader det, så vil der i løbet af uge 25 være mulighed for almindelig springaktivitet på Arnborg, dog ikke elevspring. 

Du kan læse hele invitationen her samt hvad du skal gøre for at blive tilmeldt til denne fantastiske begivenhed.

Sportsmanager Nikolaj Larsen udtaler: "Igennem de seneste par år har der været arbejdet på, at DFU skulle være en del af DIF DM ugen, og det lykkedes sidste år med et fantastisk finalelift og landing på Honnørkajen, hvor der var masser af publikum og medier på plads. Derfor er det med ekstra stor glæde, at kunne fortælle at DFU igen i 2024 bliver en del af DIF's kæmpe store DM uge setup, som foregår rundt om i Herning". Nikolaj uddyber: "Men i år bliver det et lidt andet setup sammen med de andre luftbårne idrætter under DIF. Det hele foregår på Arnborg, som er Dansk Svæveflyver Unions (DSVU) hovedsæde, og Fasterholt. Her vil både DSVU, DHPU (Dansk Hanggliding og Paragliding Union) og DFU samle deres aktiviteter i hele uge 25. Derfor har vi også valgt at skabe "kom-og-prøv-det" områder på Arnborg, hvor vores VR-setup vil være tilstede, og hvor ikke-medlemmer kan få en lille smag af idrætterne". Nikolaj slutter: "Så derfor har vi også brug for lidt frivillige på Arnborg i uge 25, som kan svare på faldskærmsrelaterede spørgsmål, men her vil ØFK også være tilstede og hjælpe med alle de faldskærmstekniske spørgsmål. Derudover så vil der være konkurrencer i DFU teltet, og der vil være mulighed for tandemspring - DFU's ansatte vil være tilstede. I den forbindelse vil jeg gerne rette en kæmpe stor tak til ØFK for at støtte op omkring dette store event."