World Championship i Eloy, US

I onsdags landede de første danske elitespringere i Arizona, hvor de nu skal børste jetlaget af sig og gøre sig parat til det forstående FAI World Championship, som starter i næste uge på dropzonen i Eloy. Her vil World Championship for 4 af DFU's discipliner bliver afholdt i løbet af oktober.
Samlet sender DFU 11 atleter afsted, som skal deltage i de 4 forskellige discipliner (Wingsuit, Canopy Piloting, Freestyle og Formationsspring).

Vi har her forsøgt, at skabe et overblik over, hvornår de danske atleter skal i aktion.

Wngsuit konkurrencerne starter 12. oktober og her vil Dennis Ohlsen, Ulf Munkedal og Kristian Sommer forsøge at blande sig i topstriden.

Jonas L. Kristensen deltager i Canopy Piloting konkurrencerne, som starter dagen efter d. 13. oktober, og hvis du er i tvivl om hvad disciplinen går ud på, så kan du kan via denne video få en fornemmelse af hvad disciplinen går ud på - Se video.

Mandag starter fortræningen, hvor deltagerne inden for Wingsuit og Canopy Piloting lige kan mærke den lune luft over Arizona.

Længere fremme i oktober, så starter konkurrencerne i både Formationsspring og i Freestyle, hvor Danmark, som nævnt overfor, også er repræsenteret - nærmere bestemt 21. oktober.

I FS 4-way stiller det danske landshold "Sequenz" op og i Freestyle deltager Emil L. Kristensen og Timmi T. Thomsen (Link Freestyle), som begge er tidligere danske mestre i andre discipliner. Emil L. Kristensen var tidligere en del af freefly-holdet "FLUX", og Timmi T. Thomsen har 3 gange vundet det danske mesterskab i Canopy Piloting. Så det bliver super spændende at følge alle de danske deltagere.

FS-landsholdet består af følgende springere: Flemming B. Andersen, Ulrik Høegsberg, Vibeke Tiedemann, Hans Oksen og Anders Krabbenhøft (Video) - arrangørerne har lagt en video ud, som viser hvad disciplinen går ud på.

Derudover så er den danske dommer Ulla Mærsk endvidere inviteret, og skal være med til at dømme Wingsuit disciplinen.

Hvis du vil snuse lidt til, hvornår der sker lidt, så kan du gå ind på arrangørernes officielle web-site - se mere her


Det danske landshold i Wingsuit.


CP elitespringer - Jonas L. Kristensen


FS 4-way landsholdet - Sequenz


Freestyle landsholdet - Link Freestyle